0
Winkelwagen
Geen producten gevonden...
Gratis verzenden
Betalen bij levering

Kapschuur Puntdak

Kapschuren zijn de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. En dat is goed te begrijpen. De prachtige uitstraling met het hoge statige dak en de fijne combinatie van een overkapping met opbergruimte zorgt ervoor dat kapschuren erg in trek zijn.

Bij tuinhuis-aanbieder.nl vindt u de goedkoopste kapschuren tegen de laagste prijs en van de hoogste kwaliteit. Bij tuinhuis-aanbieder staat service voorop! Wij bieden een uitgebreide constructiegarantie op uw kapschuur. Zo kunt u er zeker van zijn dat u jarenlang kan genieten van uw kapschuur.Lees meer

Want genieten is het zeker! Een kapschuur in uw tuin is vrijwel altijd de groenste en meest rustgevende plaats bij uw woning. Hier beleeft u de warme zomerdagen en borrelt u nog lang na tijdens de zwoele zomeravonden. De kapschuren die uitgerust zijn met een schuur kunt u gebruiken om tuinkussens fietsen, gereedschap etc. in op te slaan. Ook kunt u de ruimte gebruiken als hobbyruimte. Door de openslaande deuren kunt u de schuur gemakkelijk betreden.

In je eentje genieten van de rust, of met buren, vrienden of familie gezellig samenzijn. Met een kapschuur ervaart u het échte buitenleven. Het wordt vaak ervaren als een verlengstuk van uw woning. Wij hebben veel klanten horen zeggen dat ze in de zomer meer gebruik maken van de lounge set bij hun kapschuur, dan van de bank in de woonkamer. Vooral als het zitgedeelte van de kapschuur wordt uitgerust met een electrische heater. Op deze manier kunt u vrijwel de gehele zomer genieten van het ultieme buitenleven. Waar wacht u nog op? Tuinhuis-aanbieder biedt een ruim assortiment kapschuren. Uw ideale kapschuur zit er vast bij. Uiteraard is het mogelijk om een bestaand model aan te passen naar uw wensen, Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een maatwerk offerte. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer