0
Winkelwagen
Geen producten gevonden...
Gratis verzenden
Betalen bij levering

Paviljoen Platdak

Bij tuinhuis-aanbieder.nl vindt u de goedkoopste paviljoens met platdak tegen de laagste prijs en van de hoogste kwaliteit. Bij tuinhuis-aanbieder staat service voorop! Wij bieden een uitgebreide constructiegarantie op ons gehele assortiment. Zo kunt u er zeker van zijn dat u jarenlang kan genieten van uw paviljoen.

Want genieten is het zeker! Een prieël of paviljoen in uw tuin is vrijwel altijd de groenste en meest rustgevende plaats bij uw woning. Hier beleeft u de warme zomerdagen en borrelt u nog lang na tijdens de zwoele zomeravonden. Een paviljoen met platdak geeft heeft een strakke uitstraling en kan naar smaak worden uitgevoerd met aluminium daklijsten.Lees meer

Alleen genieten van de rust of met buren, vrienden of familie gezellig samenzijn. Met een prieël of paviljoen ervaart u het échte buitenleven. Het wordt vaak ervaren als een verlengstuk van uw woning. Wij hebben veel klanten horen zeggen dat ze in de zomer meer gebruik maken van de lounge set in hun paviljoen of onder hun prieël, dan van de bank in de woonkamer. Vooral als het paviljoen of prieël wordt uitgerust met een electrische heater. Op deze manier kunt u vrijwel de gehele zomer genieten van het ultieme buitenleven. Waar wacht u nog op? Tuinhuis-aanbieder biedt een ruim assortiment paviljoens en prieëlen. Uw ideale Paviljoen of Prieël zit er vast bij. Uiteraard is het mogelijk om een bestaand model aan te passen naar uw wensen, Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een maatwerk offerte. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer