0
Winkelwagen
Geen producten gevonden...
Gratis verzenden
Betalen bij levering

Finse kota's

De Finnen weten wat gezelligheid is! Samen met vrienden of familie rondom een haardvuur sterke verhalen vertalen,  genieten van vers gegrild vlees en van een goed glas wijn. En dat in je eigen tuin. Wie wil dat nou niet? De Finse Kota is bij uitstek geschikt om het hele jaar door het barbecue gevoel te kunnen ervaren.

De Finse Kota heeft zijn bestaansrecht te danken aan het nomadenvolk dat in vroegere tijden door Lapland trok.Lees meer

 Ze maakten gebruik van tenten die waren opgetrokken uit dunne houten boomstammen die bedekt waren met rendierhuiden. Ze waren nog het best te vergelijken met de wigwams die we kennen van de indianenvolkeren. In de top zat een opening waaruit de rook van het vuur kon ontsnappen. Deze tenten werden door de nomaden Kota’s genoemd.

De Finse Kota van nu heeft nog steeds een beetje de uitstraling en vorm van vroeger. De materialen zijn echter vervangen door hedendaagse kwalitatief hoogwaardige Noord Europees Vurenhout. De Kota is vervaardigd uit 45mm dikke wanddelen. Het dak is afgedekt met sterke shingles. De ramen zijn uitgevoerd met isolatieglas.

 
Gebruik van de Finse Kota

De Finse Kota kan in alle seizoenen worden gebruikt en is multifunctioneel te gebruiken. De Finse Kota wordt het meest gebruikt als barbecue of grill hut, maar kan ook worden gebruik als werk- of hobbyruimte, gastenverblijf, jachthut, clubhuis, behandelruimte, studieruimte, muziekruimte et cetera. Kortom, voor vele doeleinden is de Finse Kota uitermate geschikt. Neem contact met ons op voor meer informatie als u de Kota voor andere doeleinden wilt gebruiken. Wij denken graag met u mee.

 

Finse Kota voor uw Camping , Recreatiepark of Bed and Breakfast

Een Finse Kota is ook uitermate geschikt als verrijking van uw camping, recreatiepark of bed and breakfast. Uw camping gasten zullen de Finse Kota geweldig vinden. Weer of geen weer, altijd gezellig barbecueën en/of grillen met vrienden, familie of buren. De Finse Kota kan bovendien worden geleverd als slaapruimte. U kunt er dus ook voor kiezen om de Finse Kota te verhuren voor overnachtingen op uw camping of bij uw bed & breakfast. Verder is het mogelijk om de Finse Kota in te richten als keuken, badkamer of toiletruimte. Op die manier kunt u de Finse Kota ook inzetten bij uw Camping of Bed and Breakfast. Tuinhuis-aanbieder denkt graag met u mee in de gewenste oplossingen. Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte en wij garanderen u dan de laagste prijs.

Lees meer