0
Winkelwagen
Geen producten gevonden...
Gratis verzenden
Betalen bij levering

Garage & Carport

Garages & Carports. In 1 dag een garage of carport naast uw huis!

Garages & Carports zijn bij tuinhuis-aanbieder opgebouwd uit gemakkelijk te plaatsen houten balken. Dit is goed vergelijkbaar met de opbouw van een tuinhuis. Op deze manier kan de blokhut garage of carport binnen een dag worden opgebouwd. De blokhut garage kan optioneel worden voorzien van een (elektrische) sectionaal garagedeur. Neem voor informatie contact met ons op.

Bij tuinhuis-aanbieder staat service voorop! Wij bieden een uitgebreide constructiegarantie op uw blokhut garage of carport. Zo kunt u er zeker van zijn dat u jarenlang kan genieten van uw blokhut garage of carport.Lees meer

Als u overweegt om zelf een garage te bouwen dan kan dit een uitstekend alternatief voor u zijn. De blokhut garage of carport kan uiteraard door uzelf of een ervaren monteur worden opgebouwd. Uw blokhut garage of carport kan volledig naar wens worden samengesteld. Zo biedt tuinhuis-aanbieders diverse impregneer- en coatingsmogelijkheden. Ook kunt u kiezen voor diverse typen dakbedekking. Uw ideale garage of carport kunt u vast vinden in ons assortiment. Uiteraard is het mogelijk om een bestaand model aan te passen naar uw wensen, Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een maatwerk offerte. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer