0
Winkelwagen
Geen producten gevonden...
Gratis verzenden
Betalen bij levering

Camping Pod

De Camping Pod is uitermate geschikt als gastenverblijf in uw achtertuin of als kampeer huisje voor op campings en recreatieparken. De Camping Pod kan ook worden gebruikt als tuinkantoor. Het mooie ontwerp met het ronde dak maakt de binnenruimte gezellig, aangenaam en bijzonder ruim. Deze charmante kleine huisjes worden compleet gemonteerd geleverd (inclusief vloer, fundament en dakbedekking). U hoeft dus zelf niets op te bouwen.

De Camping Pod Kampeer huisjes zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor de Camping pod 4. Dit is een kampeer huisje met 1 grote binnenruimte die u zelf naar eigen smaak kunt inrichten.  De Camping Pod 4.8 is een kampeer huisje die voorzien is van camping inrichting. De Camping Pod kan ook als Sauna Pod worden geleverd.Lees meer

Het wordt wel heel fijn kamperen met een Camping Pod. Dit kampeer huisje biedt de ideale combinatie van het echte kampeergevoel met het comfort van een recreatiewoning.

Bob jij of bob ik? Een veel gestelde vraag als vrienden of familie bij u op bezoek zijn. Met een Camping Pod kampeer huisje hoeft die vraag niet meer gesteld te worden. Een Camping Pod kampeer huisje is ideaal geschikt als gastenverblijf. Met een Camping Pod kampeer huisje kunt u de hele avond gezellig borrelen met uw gezelschap. Maak van weekenden mini vakanties met de Camping Pod! Ook voor kinderen is de Camping Pod een droom! Hoe gaaf is het om met vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes te kamperen in de achtertuin? U maakt van slaappartijen een waar slaapfeest!

 

De Camping Pod kampeer huisjes zijn ook uitermate geschikt voor verhuur op campings of recreatie parken. Kampeergasten kunnen genieten van het ultieme kampeergevoel met het comfort van een vakantiewoning. Met een Camping Pod kampeer huisje kunt u het kampeer aanbod op uw camping of recreatiepark gemakkelijk uitbreiden met een luxe variant op het traditionele kamperen. U komt in aanmerking voor korting als u 2 of meer Camping Pod kampeer huisjes bij ons afneemt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer